Kaartjes en schatten op zolder

Kaartjes -

Kaartjes en schatten op zolder

Ik ben volop op zolder aan het rommelen. De Marie Kondo vond dat het dringend tijd was om die nog eens onder handen te nemen. Enthousiast organiseer ik, geef ik spullen weg aan vriendinnen of doe ze naar de kringwinkel. Dat gaat vlot! 

Ik vorder goed tot ik op een doos stoot vol met kaartjes en brieven; geboortekaartjes, verjaardagskaartjes van elke verjaardag van de kids, .... Ik kan het niet laten de doos te openen en ze allemaal nog een keertje te lezen. De wensen komen allemaal weer tot leven; sommige zorgvuldig uitgekozen, met woorden gewikt en gewogen. Andere dan weer heel snel neergepend, soms zelfs enkel de naam. Ik geniet van ze allemaal en stop ze opnieuw in de dozen. Marie Kondo, ik heb gefaald... Alhoewel, niet helemaal misschien, want ze maken mij ontzettend gelukkig, al die wondermooie wensen....

Ik bedenk me dat ik dit jaar wat gefaald heb wat betreft de kerstkaartjes. De helft ervan is er niet in geslaagd dit huis te verlaten... Niet mijn gewone doen! (Kerstkaartjes blijven hier hangen tot begin februari, nota bene) Ik had ze nochtans met de grootste zorg uitgezocht en voorzien van een gepersonaliseerde quote. Bij deze: iedereen die mij een kaartje stuurde en vergeefs aan het wachten was op het mijne, oprechte excuses. Volgende jaar doe ik het beter, beloofd! 

In tussentijd probeer ik het jullie wat makkelijker te maken en zocht ik voor jullie al wat mooie verjaardagskaartjes uit. Je denkt misschien dat de kids daar geen belang aan hechten (aja, want er is natuurlijk ook nog dat cadeautje) maar de mama's des te meer. Kies er een mooi exemplaar uit. Wie weet haalt iemand het jaren later uit een doos om opnieuw te genieten van je mooie wens... 

Liefs,

Silke -x-

PS: Je vindt de kaartjes via onderstaande link 
https://vuurvliegjeleest.be/collections/kaartjes-en-papier?page=1

 

 

 

 

 


Laat je reactie achter

Ik lees je reactie even na.

Zoekterm